Makaron z zieleniną i Sir Laurier
Makaron z zieleniną i Sir Laurier jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 712 kalorii, 21g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 40 minut. Jeśli masz orzeszki piniowe, rapini, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Makaron Z Zielenią, Rzodkiewki I Warzywa Z Makaronem, oraz Pastan i zielenina Torte.
Instrukcje
Przyciąć kwiat kończy się rapini, pozostawiając 5 cm (2 in) łodygi. Odstawić.
Pokrój Pozostałe łodygi na kawałki o grubości 2,5 cm. Odstawić.
Pokroić chard na 2,5 cm (1 in) plastry. Zarezerwuj część liściastą z kwiatami rapini i łodygami z łodygami rapini.
Na dużej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu i dodać czosnek. Gdy czosnek jest rumiany, usuń go i wyrzuć.
Dodać pory i pancetta do oleju o smaku czosnkowym i gotować, aż por zmięknie i pancetta jest lekko rumiane.
Dodać łodygi warzyw, bulion i sól i pieprz. Przykryć i gotować 4 protokół.
Dodaj liście chard i kwiaty rapini i gotować, pokryte, Inny 2 protokół.
Makaron ugotować we wrzącej osolonej wodzie aż do al dente.
Odcedzić makaron, włożyć do garnka i dodać mieszankę warzywną. Wrzucić delikatnie i dodać ser Sir Laurier w ostatniej chwili.
Przełożyć do naczynia i udekorować orzeszkami pinii.