Żeberka Apple Country

Żeberka Apple Country
Potrzebujesz danie główne bezglutenowe i bezmleczne? Żeberka jabłkowe mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 268 kalorii, 12g białka, oraz 20g tłuszczu. Za 78 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieprzu, sosu worcestershire, brązowego cukru i żeberek wieprzowych. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Przeszklone Żebra Wiejskie, Klonowe Żeberka Wiejskie, oraz Przeszklone Żebra Wiejskie są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W małej misce połącz pierwsze 10 składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlej 1-1 / 2 szklanki marynaty do dużej zamykanej plastikowej torby; dodaj żeberka. Uszczelnij worek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na 5 godzin lub na noc, obracając raz. Przykryj i wstaw do lodówki pozostałą marynatę do fastrygowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Przygotuj grill na pośrednie ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Odcedź i wyrzuć marynatę. Żeberka grillowe, pod przykryciem, na pośrednim średnim ogniu przez 10 minut z każdej strony. Podlej trochę zarezerwowanej marynaty. Grilluj 20-25 minut dłużej lub do miękkości żeberek, od czasu do czasu obracając i fastrygując.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn