Chrupiąca Sałatka Z Zielonej Fasoli

Chrupiąca Sałatka Z Zielonej Fasoli
Chrupiąca Sałatka z zielonej fasoli to bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 11g tłuszczu i w sumie 187 kalorii. Za 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką olej canolan, nasiona sezamu, sos sojowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Allrecipes. Działa dobrze jako dodatek. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 66%. Spróbuj Chrupiąca Sałatka z zielonej fasoli z żurawiną i migdałami, Sałatka z selera, zielonej fasoli i Tofu z Chile Crisp, oraz Sałatka z zielonej fasoli, koziego sera i zielonych oliwek dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody. Gotuj zieloną fasolkę we wrzącej wodzie, aż będzie chrupiąca, około 4 minut; odcedzić. Zanurz fasolę w misce wypełnionej lodowatą wodą, aby ostygła; odcedź fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
WodaWoda
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
GarnekGarnek
2
Połącz w misce ocet z czerwonego wina, ocet ryżowy, mielony imbir, nasiona sezamu, olej sezamowy, sos sojowy, czosnek i nasiona sezamu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
Imbir W ProszkuImbir W Proszku
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sos SojowySos Sojowy
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Ubij olej rzepakowy do mieszanki octu, aż dokładnie się włączy; dopraw solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Wrzuć zieloną fasolkę, pomidory winogronowe i posiekaną marchewkę do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor WinogronowyPomidor Winogronowy
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
5
Skrop dressingiem mieszankę zielonej fasoli; wrzucić do pokrycia.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn