Makaron z sosem pieczarkowym
Makaron z sosem grzybowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.46 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 423 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, śmietanę, wstępnie grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Easy Weeknight Pasta: makaron z kiełbasą i sosem grzybowym, Pasta con Champiñones (makaron z sosem grzybowym), oraz Sos Do Makaronu Z Dzikimi Grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wymieszać zupę z wodą w średniej wielkości misce; odstawić.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Tymczasem olej ciepła w dużej patelni.
Dodaj słodką paprykę i grzyby; saute aż częściowo miękkie, o 10 protokół. Wymieszać w mieszaninie zupy. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości; gotować, odkryte, aż lekko zgęstnieje, o 8 protokół. Wymieszać 1/4 szklanki parmezanu, natkę pietruszki i śmietanę; gotować jeszcze 1 minutę lub aż do ogrzania.
Dobrze odcedzić makaron; przenieść makaron do dużej miski.
Dodać sos grzybowy i pozostałe 1/4 szklanki parmezanu; wrzucić dobrze wymieszać.
Makaron podawać natychmiast.