Makaron z pomidorami
Makaron i pomidory mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz tłuszcz z boczku, sól i zmielony pieprz, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 33%. Spróbuj Makaron z pomidorami, Makaron i pomidory z Andouille, oraz Sałatka Makaronowa Z Pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj makaron i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ugryzienia, o 8 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Makaron wlać do rondla i umieścić na średnim ogniu; wymieszać z masłem, smarem z boczku, sosem pomidorowym, duszonymi pomidorami z sokiem i cukrem; doprawić solą i pieprzem. Wymieszać podczas gotowania, aż masło i boczek tłuszcz stopi się i włączone całkowicie, 5 do 10 minut; zdjąć z ognia, przykryć, i pozostawić do siedzenia około 20 minut przed podaniem.