Makaron z pikantnym sosem anchois i bułką tartą z koperkiem
Makaron z pikantnym sosem anchois i bułką tartą koperkową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 1,07 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 678 kalorii, 17g białka, oraz 31 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka płaskich filetów anchois, makaron perciatelli, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać koperek, można śledzić to danie główne z Malinowy Deser Czekoladowy Quesadilla # Choctoberfest jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pikantny makaron pieczony kalafior z bułką tartą, Pieczony Kalafior Z Bułką Tartą Anchois, oraz Sam Sifton pieczony kalafior z bułką tartą.
Instrukcje
Rozgrzać 1/4 szklanki oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż się połyskuje, następnie gotować bułkę tartą, stale mieszając, aż do głębokiego złotego i chrupiącego, 6 do 8 protokół.
Przełożyć bułkę tartą do miski i wymieszać z koperkiem i 1/4 łyżeczki soli i czarnego pieprzu.
Wytrzeć patelnię, następnie gotować cebulę z 1/4 łyżeczki soli w pozostałej 1/2 szklanki oleju na średnim ogniu, często mieszając, aż bardzo miękkie,12 do 15 protokół.
Dodać anchois i gotować, tłuczenia anchois do cebuli, aż się rozpuści.
W międzyczasie bucatini gotować w garnku do makaronu z wrzącą osoloną wodą (2 łyżki soli na 5 litrów wody), aż al dente. Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania, następnie spuścić makaron.
Płatki czerwonej papryki wymieszać z wodą w sosie anchois, następnie dodać makaron i wymieszać.
Dodać około połowy bułki tartej i wrzucić do herbu.
Podawać posypane pozostałą bułką tartą.