Makaron z pikantnym sosem anchois i bułką tartą z koperkiem

Makaron z pikantnym sosem anchois i bułką tartą z koperkiem
Makaron z pikantnym sosem anchois i bułką tartą koperkową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 1,07 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 678 kalorii, 17g białka, oraz 31 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka płaskich filetów anchois, makaron perciatelli, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać koperek, można śledzić to danie główne z Malinowy Deser Czekoladowy Quesadilla # Choctoberfest jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pikantny makaron pieczony kalafior z bułką tartą, Pieczony Kalafior Z Bułką Tartą Anchois, oraz Sam Sifton pieczony kalafior z bułką tartą.

Instrukcje

1
Rozgrzać 1/4 szklanki oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż się połyskuje, następnie gotować bułkę tartą, stale mieszając, aż do głębokiego złotego i chrupiącego, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Przełożyć bułkę tartą do miski i wymieszać z koperkiem i 1/4 łyżeczki soli i czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wytrzeć patelnię, następnie gotować cebulę z 1/4 łyżeczki soli w pozostałej 1/2 szklanki oleju na średnim ogniu, często mieszając, aż bardzo miękkie,12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać anchois i gotować, tłuczenia anchois do cebuli, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
W międzyczasie bucatini gotować w garnku do makaronu z wrzącą osoloną wodą (2 łyżki soli na 5 litrów wody), aż al dente. Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania, następnie spuścić makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
BucatiniBucatini
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Płatki czerwonej papryki wymieszać z wodą w sosie anchois, następnie dodać makaron i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
7
Dodać około połowy bułki tartej i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
8
Podawać posypane pozostałą bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia38
Magazyn