Przepis na makaron z pieprzem i parmezanem można przygotować w około 10 minut. Za 96 centów za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Z tego przepisu wychodzą 4 porcje zawierające 470 kalorii, 14 g białka i 26 g tłuszczu każda. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako danie główne w bardzo przystępnej cenie. Jeśli masz pod ręką oliwki, czosnek w proszku, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 44% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Sałatka piknikowa z makaronem Peppy, makaron z makaronem Peppy i plastry Peppy Provolone są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Gotować makaron według wskazówek na opakowaniu. W międzyczasie w misce wymieszaj pomidor, pepperoni, oliwki, ser, oliwę, sól (w razie potrzeby) i proszek czosnkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Ciasto Kukurydziane
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odcedź makaron; dodać do mieszanki pomidorowej i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem