Makaron z kiełbasą i czerwonymi winogronami

Makaron z kiełbasą i czerwonymi winogronami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z kiełbasą i czerwonymi winogronami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 509 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sól, cebula, orecchiette, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Przepiórki Z Winogronami I Kiełbasą, Pieczona Kiełbasa I Winogrona, oraz Włoska kiełbasa z czerwonymi winogronami.

Instrukcje

1
Ustaw duży garnek wody do wrzenia. Na dużej patelni, gotuje się na średnim ogniu, mieszając i rozbijając, untilwell rumiane, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
2
Przełożyć kiełbasę na ręcznik papierowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
3
Dodaj olej do patelni; powrót do średniego ciepła. Gotować i czosnek z 1/4 łyżeczki soli, mieszając od czasu do czasu, aż będzie złoty, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj winogrona, bulion ipłaszczki; zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż winogrona zmiękną lub pękną i płynnie zmiażdżą, około 10 minut. Powrót kiełbasa na patelniai mieszać; wyłączyć ciepło. Gdy woda się zagotuje, dodaj pozostałą1 łyżkę soli i makaronu; gotuj zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
WinogronaWinogrona
BulionBulion
MakaronyMakarony
WodaWoda
SólSól
5
Odcedzić makaron, dodać do patelni, i włączyć ogień do wysokiej. Gotować, mieszając, aż kiełbasa będzie gorąca i makaron jest pokryty posmarować, 30 do 60 sekund. Makaron podzielić na 4 miseczki,każdą posypać parmezanem i pietruszką przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KiełbasaKiełbasa
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
W porcji: 520 kalorii, 19 gramów tłuszczu, 5 gramów nasyconych, 71 gramów węglowodanów, 9 gramów błonnika, 19 gramów białka
7
Self
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn