Makaron Tofu Z Pesto
Makaron tofu Pesto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 380 kalorii. Ten przepis służy 8. Jeśli masz mleko, kapary, kremowy sos pesto wymieszać, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pasta con il pesto alla Trapanese (pesto pomidorowo-migdałowe), Tofu Pesto, oraz Tofu pieczone z pesto kolendry.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Wymieszać z makaronem spiralnym i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
W średniej misce, wymieszać 1/4 szklanki oliwy z oliwek, mleko i sos pesto wymieszać.
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Miejsce tofu na patelni, i doprawić solą i pieprzem. Gotować i mieszać, aż równomiernie rumiane.
Zdjąć z ognia i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Umieść grzyby na patelni i gotować około 5 protokół. Wymieszać z oliwkami, kaparami i 2 łyżkami parmezanu.
Wymieszać w sosie tofu i pesto. Kontynuuj gotowanie około 5 minut przed podaniem na rotini. Na wierzchu pozostały parmezan i bazylia.