Makaron Portobello Ze Szparagami

Makaron Portobello Ze Szparagami
Makaron Portobello ze szparagami może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.83 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 438 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka oliwek, szparagi, grzyby portobello i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Sałatka ze szparagami i Portobello, Makaron Portobello Z Indyka, oraz Portobello Pasta Bake.

Instrukcje

1
Napełnij duży garnek wodą i odsączonymi płynami szparagów i oliwek; doprowadzić do wrzenia. Makaron gotować przez 8 do 10 minut, lub aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Drenaż.
3
Tymczasem rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Saute grzyby, groch, i włoskie przyprawy, aż grzyby będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
5
W blenderze lub robocie kuchennym, szparagi puree, czarne oliwki, pasta pomidorowa i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki CzarneOliwki Czarne
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Przenieść do małego rondla i podgrzać na średnim ogniu. Łyżka sosu szparagowego na fettuccini, a na wierzch z grzybami i groszkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia72
Magazyn