Makaron Portobello Ze Szparagami
Makaron Portobello ze szparagami może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.83 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 438 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka oliwek, szparagi, grzyby portobello i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Sałatka ze szparagami i Portobello, Makaron Portobello Z Indyka, oraz Portobello Pasta Bake.
Instrukcje
Napełnij duży garnek wodą i odsączonymi płynami szparagów i oliwek; doprowadzić do wrzenia. Makaron gotować przez 8 do 10 minut, lub aż al dente.
Tymczasem rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Saute grzyby, groch, i włoskie przyprawy, aż grzyby będą miękkie.
W blenderze lub robocie kuchennym, szparagi puree, czarne oliwki, pasta pomidorowa i parmezan.
Przenieść do małego rondla i podgrzać na średnim ogniu. Łyżka sosu szparagowego na fettuccini, a na wierzch z grzybami i groszkiem.