Makaron Pesto z fasolką szparagową i ziemniakami

Makaron Pesto z fasolką szparagową i ziemniakami
Makaron Pesto z fasolką szparagową i ziemniakami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 523 kalorie, 16G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać pesto, fasola, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 31 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest świetne. Spróbuj Makaron Pesto z fasolką szparagową i ziemniakami, Makaron Z Fasolką Szparagową, Ziemniakami I Pesto, oraz Makaron Z Pesto, Ziemniakami I Fasolką Szparagową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia, i gotować makaron penne przez 8 do 10 minut, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
PennePenne
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wyjąć z ognia, odcedzić i wrócić do garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Doprowadzić średni rondel z wodą do wrzenia i gotować ziemniaki około 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Fasolkę szparagową umieścić w rondlu z ziemniakami. Kontynuuj gotowanie około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Odcedzić częściowo ugotowane ziemniaki i fasolkę szparagową i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
6
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, i podsmażyć czosnek o 1 minutę. Wymieszać ziemniaki i fasolkę szparagową. Doprawić solą i pieprzem. Gotować i mieszać, aż ziemniaki i fasola będą miękkie i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Wrzucić mieszaninę ziemniaków do garnka z odsączonym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Wymieszać z jogurtem, pesto i parmezanem. Rezerwa trochę parmezanu posypać na wierzchu podczas podawania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn