Makaron Pesto z fasolką szparagową i ziemniakami
Makaron Pesto z fasolką szparagową i ziemniakami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 523 kalorie, 16G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać pesto, fasola, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 31 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest świetne. Spróbuj Makaron Pesto z fasolką szparagową i ziemniakami, Makaron Z Fasolką Szparagową, Ziemniakami I Pesto, oraz Makaron Z Pesto, Ziemniakami I Fasolką Szparagową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia, i gotować makaron penne przez 8 do 10 minut, aż al dente.
Wyjąć z ognia, odcedzić i wrócić do garnka.
Doprowadzić średni rondel z wodą do wrzenia i gotować ziemniaki około 7 protokół.
Fasolkę szparagową umieścić w rondlu z ziemniakami. Kontynuuj gotowanie około 3 minut.
Odcedzić częściowo ugotowane ziemniaki i fasolkę szparagową i odstawić.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, i podsmażyć czosnek o 1 minutę. Wymieszać ziemniaki i fasolkę szparagową. Doprawić solą i pieprzem. Gotować i mieszać, aż ziemniaki i fasola będą miękkie i lekko rumiane.
Wrzucić mieszaninę ziemniaków do garnka z odsączonym makaronem.
Wymieszać z jogurtem, pesto i parmezanem. Rezerwa trochę parmezanu posypać na wierzchu podczas podawania.