Makaron pesto szpinakowo-Ricotta z chrupiącą Prosciutto i szparagami

Makaron pesto szpinakowo-Ricotta z chrupiącą Prosciutto i szparagami
Makaron Pesto szpinakowo-Ricotta z chrupiącą Prosciutto i szparagami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 467 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 14 minut. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, orzeszki piniowe, makaron penne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczony Makaron Ze Szpinakiem, Ricottą I Prosciutto, Pieczony Makaron Ze Szpinakiem, Ricottą I Prosciutto, oraz Makaron szpinakowo-Pesto z pieczoną czerwoną papryką i ricottą.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek mocno osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu. Kiedy się zagotuje, dodaj makaron i gotuj zgodnie ze wskazówkami na pudełku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Tymczasem rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Gdy mieni się, dodać prosciutto i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż prosciutto jest chrupiące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać szparagi i wrzucić do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
4
Niech gotować, aż szparagi po prostu zaczyna się rumiane na brzegach, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
5
Wyjąć 1/2 szklanki wody do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Dodać kilka łyżek wody do mieszanki szparagów, wymieszać, skrobanie dno patelni zawierać rumiane kawałki, i usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Odcedzić makaron i wrócić do garnka (off ciepła), dodać pozostałą zarezerwowaną wodę do gotowania makaronu, szparagi, Dip szpinak-Ricotta, i mieszać aż dokładnie pokryte. Smak i dostosować przyprawy, zgodnie z życzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Przez CiastoPrzez Ciasto
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Podawać natychmiast.
9
Na dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu. Gdy olej mieni się, dodać orzeszki piniowe i gotować, aż zrobią trzask i zacząć brązowieć, o 1 minutę. Czosnek i cebulę wymieszać, doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie złoty kolor, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Przenieść mieszankę cebuli do robota kuchennego wyposażonego w ostrze, dodać pozostałe składniki i proces do gładkiej. Smak i dostosować przyprawy, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
TrudnośćNormalny
Gotowe W14 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn