Makaron Pesto Miętowe
Miętowy makaron Pesto może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka liści bazylii, orzechów pinii, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 147 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 95%. Podobne przepisy to Makaron Z Miętowym Pesto I Favą, Makaron szparagowy z miętowym pesto, oraz Makaron pesto bazyliowe z cukinią i miętą.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Umieścić linguini w garnku i gotować przez 8 do 10 minut, aż al dente.
Odcedzić, rezerwując 1 1/2 łyżki wody.
W blenderze lub robocie kuchennym zmiksuj zarezerwowaną wodę, pomidory, bazylię, miętę, czosnek, orzeszki piniowe, parmezan, ser ricotta, oliwę z oliwek, sól i pieprz na gładką masę. Wymieszać z gotowanym makaronem do podania.