Makaron i warzywa z sosem kolendrowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz 3/4 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, kolendra, sadzarki slivered migdały, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron ze świeżymi warzywami i pesto z kolendry, Strip steki z dymnym sosem kolendrowym i pieczonymi warzywami, oraz Zielony Chile-Sos Pesto Cilantro (Makaron) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zmiksować 1/2 szklanki dressing, kolendra, orzechy, pieprz i czosnek w blenderze, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego
Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala