Makaron Czosnkowo-Grzybowy
Makaron z grzybami czosnkowymi wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 8 fanów. Mieszanka parmezanu, czosnek, pieczarki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako tanie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kremowy Makaron Czosnkowo-Grzybowy, Makaron Czosnkowy Z Krewetkami I Grzybami, oraz Makaron z pieczarkami, pieczonym pomidorem i czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę, grzyby, i czosnek w gorącym oleju, aż cebula będzie przezroczysta, 5 do 7 protokół.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody; dodać około 1 łyżeczki oliwy z oliwek, aby spaghetti nie sklejało się. Gotować spaghetti we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale twarde do ukąszenia, o 12 protokół.
Odcedzić i przenieść gorące spaghetti z powrotem do garnka.
Jajka wymieszać w spaghetti; pozostawić na ciepło ze spaghetti, aby ugotować jajka. Mieszaj mieszankę cebuli i grzybów i 1/4 szklanki parmezanu do spaghetti na małym ogniu, aż jajka są w pełni ugotowane i ser topi.
Dekoruj dodatkowym parmezanem.