Makaron chiński z tofu i orzechami laskowymi
Makaron chiński z tofu i orzechami laskowymi to bezmleczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 297 kalorii, 16G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z BBC Good Food wymaga makaronu jajecznego, sosu fasolowego, kolendry i orzechów laskowych. 32 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Kilka osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Sałatka Tofu Z Dyni Z Prażonymi Orzechami Laskowymi, Kluski z cukinii z boczkiem, brukselką i orzechami laskowymi, oraz Makaron z dyni z prażonymi orzechami laskowymi i chrupiącą szałwią.
Instrukcje
Makaron wrzucić do garnka z wrzącą wodą, gotować przez 4 min, a następnie odcedzić.
Skropić odrobiną oleju i wymieszać w połowie kolendry.
Podgrzej wok na średnim ogniu.
Wlać pozostały olej, a następnie wrzucić mangetout i smażyć przez 2 min.
Dodać chili i gotować przez 2 min więcej, aż fasola będzie po prostu miękkie.
Wskazówka orzechy laskowe, tofu i żółty SOS fasolowy w woku i mieszać do ogrzania przez. Na koniec wymieszaj pozostałą kolendrę, dopraw, jeśli chcesz, i podawaj z makaronem.