Makaron azjatycki ze świeżą i marynowaną zielenią

Makaron azjatycki ze świeżą i marynowaną zielenią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj azjatyckiego makaronu ze świeżymi i marynowanymi zieleniami. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 379 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka octu ryżowego, wody, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron Dan Dan z marynowaną musztardą, Pikantna musztarda z azjatyckim makaronem, oraz Azjatycki Burger z kurczaka z pikantnym majonezem z trawy cytrynowej i marynowaną azjatycką sałatką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Namoczyć makaron ryżowy w dużej misce z zimną wodą do giętkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron RyżowyMakaron Ryżowy
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W średnim rondlu wrzącej osolonej wody, gotować edamame do miękkości, 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą, a następnie osuszyć. Skorupa edamame w razie potrzeby i przenieść do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W dużym rondlu wrzącej osolonej wody ugotuj makaron, mieszając, do miękkości, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Odcedzić, spłukać pod zimną wodą i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
6
Dodać makaron do edamame wraz z marynowanych zieleni i fermentowanej fasoli, i wrzucić 2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
ZieloniZieloni
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
7
W misce, ubij wodę z octem ryżowym, musztardą i pozostałą 1/3 szklanki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Dodać do makaronu i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
9
Dodać świeżą zieleninę musztardową, doprawić solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Zielenina MusztardowaZielenina Musztardowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn