Makadamia-Ciastko Kokosowe
Macadamia - Coconut Cookie może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 137 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30 i kosztuje 38 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy makadamia, jajko, chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Schłodzone ciasto limonkowo-Kokosowe ze skórką Makadamia-kokosową, Makadamia Cookie Pizza, oraz Nowa Biała Czekolada Makadamia Nut Cookie Smak Off dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W dużej misce do mieszania, połączyć wszystkie składniki na ciasteczka z wyjątkiem białych czekolady chipsy. Wymieszać do uzyskania miękkiego ciasta.
Upuść ciasto na ciastka przez łyżki stołowe na nieprzetworzony arkusz ciastek.
Piec przez 15 do 16 minut lub do momentu, aż krawędzie będą jasnobrązowe.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić 1 minutę.
Roztopić białe kawałki czekolady w kuchence mikrofalowej w odstępach 30 sekund, mieszając za każdym razem, aż będzie gładka.