Madras Shrimp Molahu Veritadu Curry w sosie z czarnego pieprzu

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Madras krewetki Molahu Veritadu Curry w sosie z czarnego pieprzu spróbować. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 36g białka, oraz 6G tłuszczu. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Mieszanka pieprzu, bulion drobiowy mniej sodu, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Madras Shrimp Molahu Veritadu Curry w sosie z czarnego pieprzu, Grillowane szaszłyki Curry z krewetkami z grillowaną cebulą i sosem z czerwonej papryki, oraz Madras Wołowina Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj nasiona gorczycy; przykryć patelnię i gotować 2 minuty lub aż nasiona przestaną popping. Odkryj pan. Wymieszać cebulę i kolejne 5 składników (cebula przez czosnek) i gotować przez 5 minut lub aż cebula będzie złoty, często mieszając.
Zmniejszyć ogień i wymieszać bulion, pastę pomidorową, sok i sól. Gotować do zgęstnienia (około 1 minuty), ciągle mieszając.
Dodaj krewetki; cook 4 minut lub aż krewetki są zrobione.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym.
![Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.]()
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
Pale straw in color with notes of mango, citrus blossom and banana in the nose. On the palate a medley of tropical fruit unfolds into tangerine, mango, grapefruit, and banana flavors. These tropical notes continue throughout the long and lingering finish.