Macadamia Nut White Chip Pumpkin Cookies
Macadamia Nut White Chip Pumpkin Cookies wymaga z grubsza 35 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 124 kalorie, 1G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz mąkę, ekstrakt waniliowy, mielone goździki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasteczka z białej czekolady z dyni i orzechami makadamia, Macadamia Nut White Chocolate Chip Cookies, oraz Ciasteczka Z Białej Czekolady Z Orzechami Macadamia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Mąkę, cynamon, goździki i sodę wymieszać w małej misce. Ubij masło, cukier granulowany i brązowy cukier w dużej misce miksera do uzyskania kremowej konsystencji. Ubić w ekstrakcie z dyni, jajka i wanilii aż do wymieszania. Stopniowo ubić w mieszaninie mąki. Wymieszać z kęsami i orzechami. Upuść przez zaokrągloną łyżkę na wysmarowane blachy do pieczenia; spłaszczyć lekko tylną łyżką lub wysmarowanym dnem szkła zanurzonym w granulowanym cukrze.
Piec przez 11 do 14 minut lub aż centra są ustawione. Ostudzić na blasze do pieczenia przez 2 minuty; wyjąć do stojaków drutu do całkowitego ostygnięcia.