Lukier karmelowy VI
Karmelowy lukier VI może być tylko lukrem, którego szukasz. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka mleka, masła, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Babeczki z dynią karmelową z lukrem karmelowo-cynamonowym, Babeczki Z Dynią Karmelową Z Lukrem Karmelowo-Cynamonowym, oraz Babeczki wypełnione karmelem z bitym lukrem karmelowym.
Instrukcje
W płytkim 6-calowym rondlu dokładnie wymieszaj brązowy cukier i mąkę. Wymieszać z masłem i mlekiem i gotować na średnim ogniu, aż mieszanina dojdzie do wrzenia toczenia. Gotować dokładnie 1-1 / 2 minuty.
Zdjąć z ognia. Pozostawić do ostygnięcia 5 minut. Ubijaj drewnianą łyżką, aż mieszanina zacznie gęstnieć.
Wymieszać wanilią i kontynuować ubijanie, aż lukier będzie konsystencją gęstego miodu, nie dłużej niż 1 do 2 minut.
Natychmiast wlać lukier karmelowy na schłodzone ciasto i szybko rozprowadzić z tyłu ciepłą łyżką, zanim lukier zacznie się układać. Szybko posypać wierzch ciasta prażonymi orzechami pekan. Lukier ustawi się całkowicie w ciągu kilku godzin.