Lucjan w rosole Habanero

Lucjan w rosole Habanero
Snapper w rosole Habanero może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $3.6 za porcję. Jeśli masz filety z Lucjana, sok z małży, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Lucjan w bulionie pomidorowym, Arctic Char z glazurą Mandarynkowo-Habanero i cytrynowym bulionem kuskus, oraz Lucjan i przyprawiony Krab z bulionem limonkowo-kolendrowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rybę posypać równomiernie mieszanką tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
RybyRyby
3
Umieścić bulion i kolejne 4 składniki (przez habanero) na dużej patelni na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Wyrzucić cebulę i habanero.
Składniki, których będziesz potrzebować
Habanero ChiliHabanero Chili
BulionBulion
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj ryby; przykryć i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem. Ostrożnie wyjmij rybę z patelni; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj paprykę i pozostałe składniki do gotowania płynu na patelni; przykryć i gotować 5 minut lub aż warzywa będą miękkie. Top ryby z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
WarzywaWarzywa
SOSSOS
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn