Snapper w rosole Habanero może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $3.6 za porcję. Jeśli masz filety z Lucjana, sok z małży, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Lucjan w bulionie pomidorowym, Arctic Char z glazurą Mandarynkowo-Habanero i cytrynowym bulionem kuskus, oraz Lucjan i przyprawiony Krab z bulionem limonkowo-kolendrowym dla podobnych receptur.
Umieścić bulion i kolejne 4 składniki (przez habanero) na dużej patelni na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Wyrzucić cebulę i habanero.
Składniki, których będziesz potrzebować
Habanero Chili
Bulion
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj ryby; przykryć i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem. Ostrożnie wyjmij rybę z patelni; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodaj paprykę i pozostałe składniki do gotowania płynu na patelni; przykryć i gotować 5 minut lub aż warzywa będą miękkie. Top ryby z sosem.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.