Czosnek zmielić i zacieru do pasty ze szczyptą soli. W małym rondlu rozpuścić masło na umiarkowanym ogniu i wymieszać z pastą czosnkową. Połowę chleba poziomo i posmarować masłem czosnkowym po ściętych bokach. Na blasze do pieczenia pieczywa broil około 4 cali od ciepła do złotego, 1 do 2 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Mieszaj małże w sosie i gotuj na wolnym ogniu, przykryte, 4 do 8 minut, lub do otwarcia Małży. (Nieotwarte małże należy wyrzucić po 8 minutach.) Małże podzielić na 2 miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Biały Jęczmień Perłowy
3
SOS przyprawiamy solą i chochlą na małże.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Podawać chleb z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
5
Serve bread on the side.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)