Louisiana Caviar Dressing

Louisiana Caviar Dressing
Louisiana Caviar Dressing to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 41 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, majonez, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Pan pieczeń Louisiana Blackfish z kukurydzą, Krabem i kawiorem, Louisiana Hot Sauce Chicken Sandwich with Cajun Ranch Dressing, oraz Sałatka z łososia, rukoli, kopru włoskiego i buraków z sosem cytrynowym "kawior" .

Instrukcje

1
Pierwsze 11 składników ubić w średniej misce. Złóż kawior i szczypiorek.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawiorKawior
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przedruk za zgodą mojego Nowego Orleanu, książka kucharska Johna Besa (Andrews McMeel Publishing, 2009).
TrudnośćNormalny
Gotowe W12 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn