Lody z masłem orzechowym z twardą skorupką czekoladową
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. Jeśli $1.0 za porcję spada twój budżet, lody z masłem orzechowym z twardą skorupką czekolady mogą być świetne bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, masywne masło orzechowe, orzeszki ziemne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Domowa czekolada Magiczna skorupa na lodach z masłem orzechowym, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Najlepsze mrożone lody kokosowe z sosem czekoladowym z twardej skorupki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W mikrofalówce bezpieczne miski, nuke masło orzechowe, aż cieknie, ale nie bulgotanie, 30 do 45 sekund. W misce, złożyć masło orzechowe i ubitą polewą, aż zawirowane. Przykryć i zamrozić do uzyskania stałej objętości, 4 do 6 godzin. W innej misce kuchenki mikrofalowej, nuke czekolady i oleju, mieszając co 30 sekund, aż czekolada topi się i gładka, 1 do 2 minut; ostudzić do temperatury pokojowej. Podziel mrożoną mieszankę masła orzechowego między 4 miseczki. Sos czekoladowy i orzeszki ziemne podzielić między miseczki; niech SOS twardnieje przed podaniem.