Lody Churro

Lody Churro
Lody Churro mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $11.98 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 78g białka, 422G tłuszczu, oraz w sumie 7134 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 107 powiedziałoby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jeśli masz mleko, cukier granulowany, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 14 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Chrupki Z Kremem Churro, Chrupki Z Kremem Churro, oraz Lody Smażone Churro dla podobnych receptur.

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Hiszpański działa bardzo dobrze z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Flaco Tempranillo z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 8 dolarów za butelkę.
Flaco Tempranillo
Flaco Tempranillo
Produkowany z ekologicznych, suchych winnic. Flaco pokazuje złożoność dwukrotnie wyższą cenę. Winorośle te są utrzymywane w zróżnicowanym mikroklimacie, co pozwala na większą konsystencję dojrzałości rok po roku. Świeży, czysty charakter tego wina sprawia, że jest to niezwykle wszechstronne wino do łączenia z jedzeniem. To wino dobrze pasuje do białych mięs, takich jak wieprzowina i kurczak oraz łuszczących się ryb, takich jak morszczuk, dorsz lub flądra. To ma owoce i kwasowość, aby dopasować się do czerwonych mięs, jak również.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 14 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia63
Magazyn