Lody Arbuzowo-Miętowe

Lody Arbuzowo-Miętowe
Lody Arbuzowo-miętowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i lakto ovo wegetariański przepis ma 560 kalorii, 7G białka, oraz 27g tłuszczu na porcję. Za 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 27 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny. Udaj się do sklepu i podnieś żółtka, kawałki arbuza, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Lato. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Lody Niedziele: Świeże Miętowe Lody Z Kawałkami Czekolady, Lody Niedziele: Świeże Miętowe Lody Z Kawałkami Czekolady, oraz Miętowo-truflowa Terrina lodowa z sosami miętowo-czekoladowymi.

Instrukcje

1
Zmiksuj kawałki arbuza w blenderze lub robocie kuchennym na gładką masę; odcedź soki z pozostałych ciał stałych i odłóż na bok, odrzucając ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Podgrzej 1 szklankę gęstej śmietany z cukrem w rondlu na średnim ogniu, aż się rozgrzeje. Wymieszaj liście mięty z rozgrzaną śmietaną. Przykryj rondel i zdejmij z ognia. Pozostaw mieszaninę do zaparzenia w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę. Przecedzić do miski; wyrzucić liście mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Ubij żółtka w misce, aż delikatnie ubij. Powoli wlej krem z dodatkiem mięty do żółtek, ciągle ubijając, aby zapobiec ugotowaniu jajka; zeskrob miksturę z powrotem do rondla i umieść na średnim ogniu. Ciągle mieszaj, zeskrobując dno podczas gotowania, aż mieszanina zgęstnieje i pokryje szpatułkę; wlej mieszaninę przez sitko do miski wraz z 1 szklanką gęstej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wymieszaj sok z arbuza z mieszanką śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
5
Wlać do maszyny do lodów i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów

Polecane wino: Cream Sherry, Sproszkowane Nasiona Lubczyku, Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek, Port, Moscato, Moscato Dasti

Lody naprawdę dobrze komponują się z kremową Sherry, czerwonym winem i Sherry. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeLetnie
Magazyn