Lodowe kulki śnieżne

Lodowe kulki śnieżne
Ice Cream Snowballs to przepis bezglutenowy, bezmleczny i zgodny z FODMAP, z 12 porcjami. Za 72 centy za porcję przepis ten pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 639 kalorii , 9 g białka i 48 g tłuszczu . 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Będzie hitem na Twoim letnim wydarzeniu. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 10 minut . Mieszanka kokosa, kokosa, mięty i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 42% , to danie jest solidne. Użytkownikom, którym podobał się ten przepis, spodobały się również How to Make Ice Cream Without an Ice Cream Machine , Dirty Shirley" & Amaretto Ice Cream Floats i Guf" Danish Ice Cream Topping .

Instrukcje

1
Uformuj 12 kulek lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
2
Umieścić na blasze do pieczenia i zamrozić, aż stwardnieje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Obtoczyć w kokosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Jeśli chcesz, udekoruj miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn