Lizać Kotlety Kolacja

Lizać Kotlety Kolacja
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Lizać kotlety kolację spróbować. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 835 kalorii, 61g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Na 6,23 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól, gałkę muszkatołową, wermut i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety Schabowe Jedna Kolacja Na Patelni, Kotlety na wierzchu wieprzowina i farsz Kolacja, oraz Niedzielna Kolacja: kotlety jagnięce przetarte Ras El Hanout dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Ziemniaki i pasternak umieścić w średnim garnku i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, sól wody, i gotować do miękkości, 15 do 18 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Odcedzić i włożyć z powrotem do gorącego garnka. Rozgnieść z mlekiem i solą, pieprzem i gałką muszkatołową do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać ser i wymieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
5
Podczas gdy ziemniaki i pasternak dojść do wrzenia, pocierać kotlety z dużą ilością soli, pieprzu i szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
6
Rozgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na średnim ogniu w dużym patelni bezpiecznego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Dodać czosnek i saute przez 3 protokół, następnie usunąć czosnek z rowkiem łyżką i podnieść ogień do średnio-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8
Dodaj kotlety i brązowy po obu stronach, o 5 do 6 protokół.
9
Dodać wermut lub wino na patelnię i przenieść do piekarnika. Gotować mięso przez 7 do 8 protokół więcej. Podczas gdy mięso gotuje, doprowadzić kilka centymetrów wody do wrzenia na średnim ogniu i soli wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Dodać broccolini i gotować przez 5 do 6 protokół, następnie odcedzić. Ułóż kotlety na 4 talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
BroccoliniBroccolini
11
Dodaj masło do patelni i ubijaj je do soków z patelni, a następnie polej sosem kotlety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Podawać z puree ziemniaczanym i pasternakiem i broccolini obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
BroccoliniBroccolini
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia63
Magazyn