Lisu Spice-Pieczona Wieprzowina

Lisu Spice-Pieczona Wieprzowina
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj pieczonej wieprzowiny z przyprawą Lisu. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 29g białka, oraz 14g tłuszczu. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pieprz, schab i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Schab pieczony z przyprawami, Moja Ulubiona Prawie Beztłuszczowa Przyprawa Przetarta Schab Pieczony, oraz Przyprawa-pieczony indyk.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 177°. Użyj trochę smalcu lub kapieli z boczku, aby nasmarować dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Mięso opłukać i dokładnie osuszyć. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
3
Umieścić wszystkie przyprawy i sól w małej misce i wymieszać dobrze wymieszać. Użyj opuszkami palców, aby pocierać mieszankę przypraw na całym mięsie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
PrzyprawyPrzyprawy
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Umieść mięso na patelni z największą powierzchnią skierowaną do góry. Palcami lub łyżeczką smaruj pozostałą część smalcu lub kapieli na wierzch mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
SmalecSmalec
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Pieczeń przez 50 minut do 1 godziny, aż gotowane przez (czas będzie się różnić w zależności od grubości mięsa; jeśli jest 2 cale w najgrubszym punkcie, zajmie bliżej do godziny).
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
6
Wyjąć i odstawić na 5 minut.
7
Mięso cienko pokroić. Jeśli chcesz, opłucz patelnię odrobiną wody i polej sosem na patelni plastry mięsa.Grillowana wieprzowina z dodatkiem przypraw: możesz zbliżyć się do oryginalnej wieprzowiny z Lisu gotowanej na ogniu, jeśli ugotujesz mięso na grillu węglowym. Użyj Tyłek wieprzowe lub schab pokroić w poprzek na 3/4-do 1-cal grubości płyt. Natrzyj z obu stron mieszanką przypraw, następnie grilluj powoli (na średnim ogniu), obracając mięso raz na pół i fastrygując je odrobiną smalcu lub oleju, aby było wilgotne, aż zostanie ugotowane (20 do 30 minut). Cienko pokroić przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Boston ButtBoston Butt
SOSSOS
WodaWoda
SmalecSmalec
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia19
Magazyn