Lisu Spice-Pieczona Wieprzowina
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj pieczonej wieprzowiny z przyprawą Lisu. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 29g białka, oraz 14g tłuszczu. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pieprz, schab i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Schab pieczony z przyprawami, Moja Ulubiona Prawie Beztłuszczowa Przyprawa Przetarta Schab Pieczony, oraz Przyprawa-pieczony indyk.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 177°. Użyj trochę smalcu lub kapieli z boczku, aby nasmarować dno patelni.
Mięso opłukać i dokładnie osuszyć. Odstawić.
Umieścić wszystkie przyprawy i sól w małej misce i wymieszać dobrze wymieszać. Użyj opuszkami palców, aby pocierać mieszankę przypraw na całym mięsie.
Umieść mięso na patelni z największą powierzchnią skierowaną do góry. Palcami lub łyżeczką smaruj pozostałą część smalcu lub kapieli na wierzch mięsa.
Pieczeń przez 50 minut do 1 godziny, aż gotowane przez (czas będzie się różnić w zależności od grubości mięsa; jeśli jest 2 cale w najgrubszym punkcie, zajmie bliżej do godziny).
Wyjąć i odstawić na 5 minut.
Mięso cienko pokroić. Jeśli chcesz, opłucz patelnię odrobiną wody i polej sosem na patelni plastry mięsa.Grillowana wieprzowina z dodatkiem przypraw: możesz zbliżyć się do oryginalnej wieprzowiny z Lisu gotowanej na ogniu, jeśli ugotujesz mięso na grillu węglowym. Użyj Tyłek wieprzowe lub schab pokroić w poprzek na 3/4-do 1-cal grubości płyt. Natrzyj z obu stron mieszanką przypraw, następnie grilluj powoli (na średnim ogniu), obracając mięso raz na pół i fastrygując je odrobiną smalcu lub oleju, aby było wilgotne, aż zostanie ugotowane (20 do 30 minut). Cienko pokroić przed podaniem.