Linguine ze szpinakiem-ziołowe Pesto
Linguine ze szpinakiem-ziołowe Pesto może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 12g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz linguine, ser parmigiano-reggiano, liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ścinane blanszowane migdały, możesz podążać za tym daniem głównym z Truskawkowy migdałowy szybki chleb na # Twelve jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 28 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest doskonałe. Spróbuj Linguine ze szpinakiem-ziołowe Pesto, Pełnoziarnisty Linguine ze szpinakowym ziołowym Pesto, oraz Szpinak Linguine z pesto Orzechowo-rukolowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść szpinak w misce bezpiecznej dla mikrofalówki; przykryj miskę folią. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 2 minut lub aż szpinak zwiędnie.
Zdjąć folię; lekko ostudzić.
Umieść szpinak, migdały i następne 5 składników (przez czosnek) w robocie kuchennym. Proces do posiekania.
Dodać bulion, sok i sól; pulsować 5 razy. Z włączonym procesorem powoli wlewaj olej przez rynnę spożywczą; przetwarzaj, aż dobrze się wymieszasz.
Zeskrobać do miski; wymieszać z połową sera. Pokrowiec z folią.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Drenaż. Wrzucić makaron z 1/2 szklanki pesto. Ułóż około 1 1/2 szklanki mieszanki makaronu w każdej z 4 misek; top każdej porcji z 2 łyżki Pozostałe pesto i 1 1/2 łyżeczki pozostały ser.