Linguine z warzywami i boczkiem

Linguine z warzywami i boczkiem
Linguine z Collard Greens i boczkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 1147 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.38 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Niewiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. Mieszanka szalotki, pomidorki koktajlowe, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Collard Greens z boczkiem, Collard Greens Z Boczkiem, oraz Collard Greens Z Boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować w ciężkim garnku 5-quart na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie ostry, około 5 minut, a następnie przenieść łyżką szczelinową do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
GarnekGarnek
2
Z garnka wylać wszystkie oprócz 3 łyżek tłuszczu z boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać orzeszki piniowe do garnka i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż złoty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Orzechy przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe, aby osuszyć i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Dodaj szalotki do garnka i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmiękną, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki i gotować, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
CzosnekCzosnek
7
Dodać olej i połowę zieleni collard i gotować, mieszając, aż lekko zwiędnie, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Dodaj pozostałe warzywa i sól i nadal gotować, mieszając, aż warzywa będą chrupiące-Delikatne, O 2 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
SólSól
9
Dodać wodę i przykryć garnek, następnie dusić zieleninę, mieszając od czasu do czasu, aż tylko miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Podczas gdy warzywa collard gotują się na wolnym ogniu, gotuj linguine w garnku 6-do 8-quart wrzącej osolonej wody, aż do al Dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
11
Spuścić linguine w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
12
Dodać odsączone linguine i pomidory do garnka z zieleniną i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, stale mieszając, 1 minutę. Doprawiamy makaron solą i pieprzem i podajemy z boczkiem, orzeszkami piniowymi i wiórkami serowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
PomidorPomidor
SerSer
ZieloniZieloni
BoczekBoczek
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 56 dolarów za butelkę.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Ta młoda Biel o nieco zredukowanym aromacie ma mnóstwo intensywności, oferując aromaty limonki, brzoskwini i łupków dopasowane do jedwabistej konsystencji. Dziś jest niezręcznie, potrzeba czasu na integrację. Najlepszy od 2008 do 2020 roku. 1500 spraw."- BS
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia93
Magazyn