Linguine z pesto z awokado i rukoli
Linguine z pesto z awokado i rukoli wymaga około 17 minut od początku do końca. To danie główne ma 539 kalorii, 21g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.72 za porcję. Przepis ten zachwycił 675 osób. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz czosnek, liście bazylii, liście rukoli dla niemowląt i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Linguine z pesto z awokado i rukoli, Linguine z pesto z rukoli, oraz Linguine z pesto z rukoli orzechowej.
Instrukcje
Uwaga kucharza: do grzania migdałów, ułóż w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F przez 6 do 8 minut, aż lekko tosty. Całkowicie schłodzić przed użyciem.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal firmy do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 protokół.
Odcedzić i rezerwy około 1 szklanka wody makaronu.
Umieścić w misce do serwowania.
Za pomocą łyżki wyjmij miąższ z awokado i umieść w robocie kuchennym.
Dodaj rukolę, bazylia, sok z limonki, czosnek, sól i pieprz. Zmiksować na gładką masę.
Na makaron wlać pesto i wymieszać.
Dodać ser i migdały i wrzucić razem, aż powlekane, dodając wodę z makaronu, w razie potrzeby, poluzować SOS.