Linguine z kremowym kurczakiem i orzechami włoskimi
Linguine z kremowym kurczakiem i orzechami włoskimi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 341 kalorii, 27g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka grzybów, masło, pieczona pierś z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Kremowy Dijon i kurczak linguine, Kremowy serowy kurczak i grzyby Linguine, oraz Kremowy kurczak i dynia Zimowa " Linguine.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podczas gotowania makaronu, połączyć wodę i mąkę w małej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać czosnek i grzyby; podsmażyć 2 minuty lub aż grzyby będą miękkie.
Dodać mleko i kolejne 4 składniki. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować 3 minuty lub aż topi się Serek i sos jest gładka, stale mieszając trzepaczką. Wymieszać z mieszanką mąki.
Dodaj gałkę muszkatołową i kurczaka. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 4 minut lub aż sos zacznie gęstnieć, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj masło, mieszając, aż masło się rozpuści.
SOS podawać na gorącym ugotowanym makaronie; przed podaniem posypać orzechami włoskimi.