"Limonka w kokosie" mrożone serniki
"Lime in the Coconut" Frosted Cheesecake Bars może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 254 kalorie, 2G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. 211 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, kokos, cukier mix cookie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sernik Kokosowo-Limonkowy, No Bake Coconut Lime Cheesecake Bars, oraz Frosted Espresso Cheesecake Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spryskać dno i boki 13x9-calowej patelni sprayem do gotowania. W dużej misce wymieszaj składniki bazowe ciastek, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Naciśnij równomiernie na dnie patelni.
Piec 15 do 18 minut lub do złotego koloru. Chłodne 15 minut.
W międzyczasie, w dużej misce, ubić serek z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekki i puszysty. Ubić w śmietanie kokosowej, aż dobrze wymieszane. Ubić w soku z limonki, wanilii i 2 jajka na gładką masę.
Rozłożone na bazie ciasteczek.
Piec 40 do 45 minut lub aż zestaw i światło złoty kolor na brzegach. Schłodzić 30 minut w temperaturze pokojowej. Przechowywać w lodówce 1 godzinę do całkowitego ostygnięcia.
Ostrożnie rozprowadzić lukier na nadzieniu.
Posypać skórką kokosa i limonki. Przykryć; przechowywać w lodówce 30 minut. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.