Limoncello Raspberry Float
Limoncello Raspberry Float może być właśnie deserem, którego szukasz. Na 17,26 zł za porcję, ten przepis okładki 19% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 2642 kalorie. Przepis ten służy 2. Jeśli masz skórkę cytryny, wodę, sorbet malinowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu, bez nabiału i przyjazny dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Babeczki Limoncello Float, Koktajl Malinowy Limoncello, oraz Raspberry Limoncello Prosecco podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij 2 szklanki 1 miarką sorbetu i 1 miarką lodów waniliowych.
Wlej 3 uncje limoncello do każdej szklanki i uzupełnij około 3 uncje wody gazowanej, aby stworzyć pływak.
Udekoruj cytrynowym twistem.
Cytryny dokładnie umyć. Używając obieraczki, zdejmij Skórki, uważając, aby nie dostać żadnej z białej cytryny "pestki" na swoje skórki lub doda goryczy do limoncello.
Włóż skórki do dużego słoika z całą wódką. Szczelnie zamknąć.
Umieść słoik w chłodnym, suchym miejscu na 2 do 3 tygodni. Potrząśnij słoikiem, aby remix wszystko codziennie lub tak. Zauważysz, że kolor płynu zmienia się na żółty, gdy skórki tracą kolor.
Po 1 tygodniu rozpuść cukier całkowicie z wodą, podgrzewając go na piecu w dużym rondlu.
Niech syrop cukrowy ostygnie do temperatury pokojowej. Odcedzić skórki cytryny z alkoholu i wyrzucić.
Wymieszać alkohol z syropem cukrowym. W tym momencie możesz podać go od razu lub wlać alkohol do butelki z syropem cukrowym i umieścić w zamrażarce, aby się ochłodzić. Po schłodzeniu staje się gęsty i syropowaty.