Limitowana Edycja Świątecznych Sztuczek

Limitowana Edycja Świątecznych Sztuczek
Wakacyjne sztuczki z limitowanej edycji mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 215 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Jeśli masz krem, sól, laski cukierków i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 41 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Fauxreos, Ajerkoniak Kokosowy {Rum Edition}, oraz Galaretka kawowa, edycja napojów.

Instrukcje

1
Aby ciasteczka: za pomocą miksera ręcznego lub stojącego ustawionego na średnią prędkość, śmietanę razem masło, oba cukry, sól proszek do pieczenia, soda oczyszczona, ekstrakt waniliowy i olej z mięty pieprzowej do połączenia. Gdy mikser nadal działa, dodawać żółtka pojedynczo. Po włączeniu wyłączyć mikser i zeskrobać miskę za pomocą gumowej szpatułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek MiętowyOlejek Miętowy
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Włącz mikser do najniższego ustawienia. Wrzuć mąkę i kakao na raz. Mieszanina będzie sztywna. Kontynuować mieszanie do uzyskania jednolitej konsystencji. Wyłącz mikser. Użyj szpatułki, aby zeskrobać ciasto z miski i lekko ugniatać, tworząc gładką kulkę. Użyj rąk, aby spłaszczyć dysk.Możesz zacząć wałkować ciasto od razu, lub możesz owinąć je plastikiem i przechowywać w lodówce do tygodnia.Jeśli ciasto trzymałeś w lodówce, pozostaw je w temperaturze pokojowej, aby zmiękły przed rozpoczęciem walcowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Rozgrzej piekarnik do 350° F. przesiać trochę kakao w proszku na blacie (używając kakao zamiast mąki daje Faux Reos ich wyjątkowo ciemny kolor). Użyj wałka do ciasta, aby zwinąć ciasto do grubości 1/8" (tak grube jak 3 dimes, ułożone w stos).Po zakończeniu wsuń metalową szpatułkę między ciasto i blat, aby się poluzować. Zapobiegnie to przyklejaniu się Plików cookie.2-calowy Okrągły frez sprawia, że idealnie "Oreos", ale używaj dowolnego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Ciasteczka OreoCiasteczka Oreo
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
Wytnij ciasteczka i użyj metalowej szpatułki, aby podnieść i przenieść do arkusza cookie.Ułóż pliki cookie na nieprzetworzonym arkuszu plików cookie. (Jeśli arkusz ciastek jest zwinięty lub nierówny, najpierw ułóż papier pergaminowy.) Ciasteczka nie rozprzestrzeniają się podczas pieczenia, więc mogą być ułożone dość blisko siebie. Odłóż prześcieradła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
5
Zbierz, ugniataj i ponownie zwijaj pozostałe resztki ciasta, podobnie krojąc i układając na ciastku sheet.To ułóż wzór na ciastkach, resztę ciasta umieść w misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
6
Wymieszać mikserem ręcznym lub stojącym i dodać około 1 łyżeczki gorącej wody. Kontynuuj dodawanie gorącej wody, łyżeczki na raz, aż ciasto przerzedzi się w pastę. Zawsze możesz dodać więcej płynu, ale nie możesz go zabrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
7
Dodać powoli i niech każdy dodatek wymieszać w pełni przed dodaniem więcej. Gdy mieszanina osiągnie konsystencję przypominającą lukier, użyj szpatułki, aby ją zeskrobać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
8
Przenieś do worka z rurkami wyposażonego w bardzo małą końcówkę lub wytrzymałej Torby Ziploc z maleńką dziurką w rogu.Wakacyjne Oreos mają zimowe wzory, takie jak płatki śniegu i łyżwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka OreoCiasteczka Oreo
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
9
Po udekorowaniu ciasteczek piecz przez około 12 minut lub do momentu, aż będą dość twarde w dotyku. Jeśli piekarnik ma nierównomierny element grzejny, obróć arkusze ciastek po sześciu minutach. Po upieczeniu ciasteczek dokładnie schłodzić, bezpośrednio na regale chłodzącym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
10
Aby nadzienie: mikserem ręcznym lub stojącym, śmietaną razem skracającą / masło, cukrem pudrem, wanilią i solą. Krem na średniej prędkości przez pięć minut; użyj gumowej szpatułki, aby okresowo zeskrobać miskę. Długi czas mieszania napowietrza nadzienie, dzięki czemu jest szczególnie białe i mniej ziarniste.Za pomocą szpatułki przełóż połowę nadzienia do małej torebki z ciastem wyposażonej w gładką końcówkę. Alternatywnie możesz użyć worka Ziploc z odciętym rogiem jako prowizorycznej torby na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
11
Dodaj olejek miętowy i barwnik spożywczy do pozostałej mieszaniny i ubijaj, aż będzie równomiernie zabarwiony(lub nie! Wygląda naprawdę ładnie trochę wirowane i nierówne). Podobnie przenieść tę mieszaninę do worka rurowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek MiętowyOlejek Miętowy
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
12
Aby złożyć ciasteczka: Odwróć połowę wafli do góry nogami. Na każdą z nich wymieszaj wir nadzienia waniliowego, jakbyś robił symbol yin-yang. Po tym, rura na drugiej połowie z miętą pieprzową. Aby zakończyć, posyp każde ciastko obficie zmiażdżonymi kawałkami trzciny cukrowej, a następnie udekoruj pozostałymi waflami. Naciskaj palcami, stosując bardzo równomierny nacisk, aby nadzienie równomiernie rozłożyło się na ciastku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na NosiePomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na Nosie
Mięta PieprzowaMięta Pieprzowa
Prostokątne Ciasteczka WafloweProstokątne Ciasteczka Waflowe
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
13
Przenieść ciasteczka do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce przez kilka godzin. To kluczowe. Po ubijaniu nadzienia będzie dość miękkie. Schładzając, utwardzi nadzienie, przywróci mu odpowiednią konsystencję i połączy je z waflami. Jeśli planujesz zanurzyć ciasteczka, przechowuj je w zamrażarce do czasu potrzebnego (zanurzenie ich na zimno pomaga pokryć je grubszą warstwą ganache).
Składniki, których będziesz potrzebować
Prostokątne Ciasteczka WafloweProstokątne Ciasteczka Waflowe
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
14
Aby biała czekolada: na małej patelni z sosem, przynieś śmietanę na wolnym ogniu. Wyłączyć ogień i rozpocząć dodawanie białej czekolady trochę na raz, podczas ubijania. Kontynuuj ubijanie, aż biała czekolada całkowicie się rozpuści. Jeśli mieszanina staje się zbyt gęsta lub zbyt chłodna i wydaje się, że biała czekolada przestała się topić, włącz ciepło do niskiego poziomu i ubijaj, aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Owsem I MiodemZ Owsem I Miodem
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
15
Wlać sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
16
Przenieś tę mieszankę białej czekolady do najmniejszej miski, która ją pomieści. (Tworzy to większą głębokość, ułatwiając zanurzanie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
17
Niech biała czekolada stoi, mieszając od czasu do czasu, aby zapobiec tworzeniu się skóry, aż nie będzie już gorąca. Powinna dotyczyć temperatury ciała.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
18
Dip ciasteczka: mają pergamin wyłożone blachy pan stojących w pobliżu.Upuść jedno ciastko na środek miski. Użyj widelca, aby całkowicie go zanurzyć. Podnieś go z ganache i dotknij widelcem o krawędź miski dość mocno, aby zachęcić nadmiar ganache do kapania. Przeciągnij dno cookie przez krawędź miski, aby zeskrobać nadmiar z dołu i przenieść do pergaminu wyłożonej patelni.Kontynuuj zanurzanie wszystkich ciastek; jeśli ganache stanie się zbyt gęsty, mikrofaluj przez zaledwie 10 sekund i mieszaj widelcem, aby przywrócić płynność, następnie kontynuuj zanurzanie.Przechowywać w lodówce przez około 20 minut, aż ganache ustąpi. Zanurz ciasteczka po raz drugi, podgrzewając miskę ganache w kuchence mikrofalowej w razie potrzeby. Zanieś ciastka do lodówki, żeby się nastawiły, a potem? Wcinaj.Zanurzone ciasteczka przechowuj w lodówce przez kilka dni. Niezłożone ciasteczka będą trwać, w lodówce, około dwóch tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn