Limitowana Edycja Świątecznych Sztuczek

Limitowana Edycja Świątecznych Sztuczek
Wakacyjne sztuczki z limitowanej edycji mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 215 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Jeśli masz krem, sól, laski cukierków i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 41 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Fauxreos, Ajerkoniak Kokosowy {Rum Edition}, oraz Galaretka kawowa, edycja napojów.

Instrukcje

1
Aby ciasteczka: za pomocą miksera ręcznego lub stojącego ustawionego na średnią prędkość, śmietanę razem masło, oba cukry, sól proszek do pieczenia, soda oczyszczona, ekstrakt waniliowy i olej z mięty pieprzowej do połączenia. Gdy mikser nadal działa, dodawać żółtka pojedynczo. Po włączeniu wyłączyć mikser i zeskrobać miskę za pomocą gumowej szpatułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek MiętowyOlejek Miętowy
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Włącz mikser do najniższego ustawienia. Wrzuć mąkę i kakao na raz. Mieszanina będzie sztywna. Kontynuować mieszanie do uzyskania jednolitej konsystencji. Wyłącz mikser. Użyj szpatułki, aby zeskrobać ciasto z miski i lekko ugniatać, tworząc gładką kulkę. Użyj rąk, aby spłaszczyć dysk.Możesz zacząć wałkować ciasto od razu, lub możesz owinąć je plastikiem i przechowywać w lodówce do tygodnia.Jeśli ciasto trzymałeś w lodówce, pozostaw je w temperaturze pokojowej, aby zmiękły przed rozpoczęciem walcowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzej piekarnik do 350° F. przesiać trochę kakao w proszku na blacie (używając kakao zamiast mąki daje Faux Reos ich wyjątkowo ciemny kolor). Użyj wałka do ciasta, aby zwinąć ciasto do grubości 1/8" (tak grube jak 3 dimes, ułożone w stos).Po zakończeniu wsuń metalową szpatułkę między ciasto i blat, aby się poluzować. Zapobiegnie to przyklejaniu się Plików cookie.2-calowy Okrągły frez sprawia, że idealnie "Oreos", ale używaj dowolnego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Ciasteczka OreoCiasteczka Oreo
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wytnij ciasteczka i użyj metalowej szpatułki, aby podnieść i przenieść do arkusza cookie.Ułóż pliki cookie na nieprzetworzonym arkuszu plików cookie. (Jeśli arkusz ciastek jest zwinięty lub nierówny, najpierw ułóż papier pergaminowy.) Ciasteczka nie rozprzestrzeniają się podczas pieczenia, więc mogą być ułożone dość blisko siebie. Odłóż prześcieradła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
5
Zbierz, ugniataj i ponownie zwijaj pozostałe resztki ciasta, podobnie krojąc i układając na ciastku sheet.To ułóż wzór na ciastkach, resztę ciasta umieść w misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
6
Wymieszać mikserem ręcznym lub stojącym i dodać około 1 łyżeczki gorącej wody. Kontynuuj dodawanie gorącej wody, łyżeczki na raz, aż ciasto przerzedzi się w pastę. Zawsze możesz dodać więcej płynu, ale nie możesz go zabrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
7
Dodać powoli i niech każdy dodatek wymieszać w pełni przed dodaniem więcej. Gdy mieszanina osiągnie konsystencję przypominającą lukier, użyj szpatułki, aby ją zeskrobać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
8
Przenieś do worka z rurkami wyposażonego w bardzo małą końcówkę lub wytrzymałej Torby Ziploc z maleńką dziurką w rogu.Wakacyjne Oreos mają zimowe wzory, takie jak płatki śniegu i łyżwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka OreoCiasteczka Oreo
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
9
Po udekorowaniu ciasteczek piecz przez około 12 minut lub do momentu, aż będą dość twarde w dotyku. Jeśli piekarnik ma nierównomierny element grzejny, obróć arkusze ciastek po sześciu minutach. Po upieczeniu ciasteczek dokładnie schłodzić, bezpośrednio na regale chłodzącym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Aby nadzienie: mikserem ręcznym lub stojącym, śmietaną razem skracającą / masło, cukrem pudrem, wanilią i solą. Krem na średniej prędkości przez pięć minut; użyj gumowej szpatułki, aby okresowo zeskrobać miskę. Długi czas mieszania napowietrza nadzienie, dzięki czemu jest szczególnie białe i mniej ziarniste.Za pomocą szpatułki przełóż połowę nadzienia do małej torebki z ciastem wyposażonej w gładką końcówkę. Alternatywnie możesz użyć worka Ziploc z odciętym rogiem jako prowizorycznej torby na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Dodaj olejek miętowy i barwnik spożywczy do pozostałej mieszaniny i ubijaj, aż będzie równomiernie zabarwiony(lub nie! Wygląda naprawdę ładnie trochę wirowane i nierówne). Podobnie przenieść tę mieszaninę do worka rurowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek MiętowyOlejek Miętowy
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
12
Aby złożyć ciasteczka: Odwróć połowę wafli do góry nogami. Na każdą z nich wymieszaj wir nadzienia waniliowego, jakbyś robił symbol yin-yang. Po tym, rura na drugiej połowie z miętą pieprzową. Aby zakończyć, posyp każde ciastko obficie zmiażdżonymi kawałkami trzciny cukrowej, a następnie udekoruj pozostałymi waflami. Naciskaj palcami, stosując bardzo równomierny nacisk, aby nadzienie równomiernie rozłożyło się na ciastku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na NosiePomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na Nosie
Mięta PieprzowaMięta Pieprzowa
Prostokątne Ciasteczka WafloweProstokątne Ciasteczka Waflowe
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
13
Przenieść ciasteczka do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce przez kilka godzin. To kluczowe. Po ubijaniu nadzienia będzie dość miękkie. Schładzając, utwardzi nadzienie, przywróci mu odpowiednią konsystencję i połączy je z waflami. Jeśli planujesz zanurzyć ciasteczka, przechowuj je w zamrażarce do czasu potrzebnego (zanurzenie ich na zimno pomaga pokryć je grubszą warstwą ganache).
Składniki, których będziesz potrzebować
Prostokątne Ciasteczka WafloweProstokątne Ciasteczka Waflowe
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
14
Aby biała czekolada: na małej patelni z sosem, przynieś śmietanę na wolnym ogniu. Wyłączyć ogień i rozpocząć dodawanie białej czekolady trochę na raz, podczas ubijania. Kontynuuj ubijanie, aż biała czekolada całkowicie się rozpuści. Jeśli mieszanina staje się zbyt gęsta lub zbyt chłodna i wydaje się, że biała czekolada przestała się topić, włącz ciepło do niskiego poziomu i ubijaj, aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Owsem I MiodemZ Owsem I Miodem
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
15
Wlać sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
16
Przenieś tę mieszankę białej czekolady do najmniejszej miski, która ją pomieści. (Tworzy to większą głębokość, ułatwiając zanurzanie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
17
Niech biała czekolada stoi, mieszając od czasu do czasu, aby zapobiec tworzeniu się skóry, aż nie będzie już gorąca. Powinna dotyczyć temperatury ciała.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
18
Dip ciasteczka: mają pergamin wyłożone blachy pan stojących w pobliżu.Upuść jedno ciastko na środek miski. Użyj widelca, aby całkowicie go zanurzyć. Podnieś go z ganache i dotknij widelcem o krawędź miski dość mocno, aby zachęcić nadmiar ganache do kapania. Przeciągnij dno cookie przez krawędź miski, aby zeskrobać nadmiar z dołu i przenieść do pergaminu wyłożonej patelni.Kontynuuj zanurzanie wszystkich ciastek; jeśli ganache stanie się zbyt gęsty, mikrofaluj przez zaledwie 10 sekund i mieszaj widelcem, aby przywrócić płynność, następnie kontynuuj zanurzanie.Przechowywać w lodówce przez około 20 minut, aż ganache ustąpi. Zanurz ciasteczka po raz drugi, podgrzewając miskę ganache w kuchence mikrofalowej w razie potrzeby. Zanieś ciastka do lodówki, żeby się nastawiły, a potem? Wcinaj.Zanurzone ciasteczka przechowuj w lodówce przez kilka dni. Niezłożone ciasteczka będą trwać, w lodówce, około dwóch tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn