Lime Divine Tarts
Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 16 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 89 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką ser, masło, sok z limonki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 8%. Ten wynik jest improvable. Spróbuj Key Lime Tarts, Key Lime Tarts, oraz Key Lime Tarts podobnych receptur.
Instrukcje
W małym, ciężkim rondlu na średnim ogniu ubić jajka, żółtko, cukier, sok z limonki i obrać do zmieszania.
Dodać masło; gotować, ubijając stale, aż mieszanina zgęstnieje i pokryje tylną część łyżki.
Przełożyć do małej miski; ostudzić. Przykryć i schłodzić do schłodzenia.
W małej miseczce, masło śmietankowe i serek śmietankowy do uzyskania gładkości. Stopniowo dodawać mąkę; dobrze wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do łatwego w obsłudze.
Uformuj ciasto na 1-in. kulki; naciśnij na dole i do góry po bokach 36 niepasanych miniaturowych kubków na muffinki. Kutasy z widelcem.
Piec w temperaturze 375° przez 15-17 minut lub do złotego koloru. Schłodzić przez 5 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.
Wypełnić muszle mieszaniną wapna.
Udekoruj czekoladowymi lokami i skórką z limonki. Schłodzić resztki.