Letnie Puffy Do Squasha
Letnie Chrupki do squasha mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 76 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 344 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz proszek do pieczenia, olej, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to S ' Mores Cream Puffs: Summer Decadence Done Right, Ogolone letnie Squash z kwiatami squasha, oraz Najprostszy Letni Squash.
Instrukcje
Rozgrzać olej w głębokiej, ciężkiej patelni lub frytkownicy do 365 stopni F (185 stopni C).
Umieść squash w garnku z wystarczającą ilością wody do pokrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować 10 minut, lub do miękkości.
W misce wymieszaj 2 szklanki squasha*, cebulę i jajka. W osobnej misce wymieszaj mąkę, mieszankę muffinek kukurydzianych, proszek do pieczenia i sól. Dokładnie wymieszać mieszaninę squasha z mieszaniną mąki.
Upuść mieszaninę squasha i mąki przez zaokrąglone łyżki do gorącego oleju i smażyć, aż równomiernie brązowy i chrupiący.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.