Letnia Zupa Z Koperkiem
Need a zupa bezglutenowa i wegetariańska? Zupa letnia z koperkiem może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 9 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pory, pół na pół, koperek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Dilled Summer Squash, Zupa Grzybowa Z Koperkiem, oraz Rosół Z Koperkiem.
Instrukcje
Saute pory w gorącym oleju w holenderskim piekarniku do miękkości.
Dodać cukinię i bulion. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 8 do 10 minut lub aż cukinia jest miękka.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
Mieszanka procesowa w partiach w blenderze, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Wymieszać w pół na pół i kolejne 3 składniki. Schłodzić co najmniej 3 godziny.
Dekorować, w razie potrzeby.
Przygotowanie: 20 min., Gotowanie: 15 min., Chill: 3 godz.