Letnia sałatka ziemniaczana z miętowym majonezem
Letnia sałatka ziemniaczana z miętowym majonezem Dijon może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na przystawkę. Ten bezglutenowy, bezmleczny i lacto ovo przepis wegetariański służy 8 i kosztuje 1,56 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 9g białka, oraz 36 g tłuszczu. 51 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis z BBC Good Food wymaga grochu, soku z cytryny, awokado i pack baby jersey Royal potato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Miętowa letnia sałatka ryżowa, Salmon Tomato Dijon Musztarda Sałatka-Bez Majonezu, oraz Brokułowa Sałatka letnia z sosem musztardowym Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki dressingu z odrobiną soli i pieprzu oraz 2 łyżki wody, aż dobrze się wymieszają. Połowę lub grubo pokroić ziemniaki, jeśli duże i gotować przez 7-8 minut w patelni osolonej wody z parowcem pełnym fasoli na wierzchu, aż oba będą miękkie. Schłodzić je osobno pod zimnym kranem.
Ułóż ziemniaki w misce, a następnie fasolę i groszek. Tuż przed podaniem, obrać, kamień i posiekać awokado i wrzucić sok z cytryny, aby zapobiec ich przebarwienia. Stos na wierzchu sałatki i skropić sosem.
Przykryj miskę folią spożywczą do transportu. Wrzucić tuż przed doprowadzeniem do stołu wymieszać i płaszcz wszystko w sosie mayo. Jeśli masz długą podróż lub chcesz, aby to dzień do przodu, przygotować i dodać awokado i sok z cytryny.