Letnia sałatka ziemniaczana z miętowym majonezem

Letnia sałatka ziemniaczana z miętowym majonezem
Letnia sałatka ziemniaczana z miętowym majonezem Dijon może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na przystawkę. Ten bezglutenowy, bezmleczny i lacto ovo przepis wegetariański służy 8 i kosztuje 1,56 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 9g białka, oraz 36 g tłuszczu. 51 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis z BBC Good Food wymaga grochu, soku z cytryny, awokado i pack baby jersey Royal potato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Miętowa letnia sałatka ryżowa, Salmon Tomato Dijon Musztarda Sałatka-Bez Majonezu, oraz Brokułowa Sałatka letnia z sosem musztardowym Dijon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki dressingu z odrobiną soli i pieprzu oraz 2 łyżki wody, aż dobrze się wymieszają. Połowę lub grubo pokroić ziemniaki, jeśli duże i gotować przez 7-8 minut w patelni osolonej wody z parowcem pełnym fasoli na wierzchu, aż oba będą miękkie. Schłodzić je osobno pod zimnym kranem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Ułóż ziemniaki w misce, a następnie fasolę i groszek. Tuż przed podaniem, obrać, kamień i posiekać awokado i wrzucić sok z cytryny, aby zapobiec ich przebarwienia. Stos na wierzchu sałatki i skropić sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Przykryj miskę folią spożywczą do transportu. Wrzucić tuż przed doprowadzeniem do stołu wymieszać i płaszcz wszystko w sosie mayo. Jeśli masz długą podróż lub chcesz, aby to dzień do przodu, przygotować i dodać awokado i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn