Letnia Sałatka Z Tuńczyka Australijskiego

Letnia Sałatka Z Tuńczyka Australijskiego
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i danie główne pescatarian? Australijska Sałatka letnia z tuńczykiem może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.94 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 808 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz sok z cytryny, sałata rzymska, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Spróbuj Letnia Sałatka Z Tuńczykiem, Letnia sałatka taty z tuńczykiem / Mac, oraz Tuńczyk Z Grillowaną Sałatką Letnią dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Zdobywca Złotego Medalu Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W16 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn