Letni budyń z truskawkami i jagodami może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 468 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,48 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz jagody, śmietanę do bicia, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Letni Budyń Jagodowy, Budyń letni rabarbarowo-truskawkowy, oraz Budyń Letni Rabarbarowo-Truskawkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce umieścić truskawki, 2 łyżki cukru i sól. Zacieru do grubego przecieru. Wymieszaj jagody i 4 łyżki cukru w dużym rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści i jagody uwolnią soki, około 7 minut. Zwiększyć ciepło; gotować, aż mieszanina lekko zgęstnieje, często mieszając, około 5 minut.
Linia 6-cup miska z 3 arkusze folii, pozostawiając 6-calowy zwis. Obficie masło 1 strona kromki chleba. Linia miska z chlebem, masłem do góry, kawałki cięcia na pokrycie miski całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Chleb
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Wlać mieszankę jagodową do miski wyłożonej chlebem. Wierzch z pozostałym chlebem, z masłem z boku do dołu, krojąc kawałki, aby całkowicie pokryć. Fold folia na chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody
Chleb
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Umieść talerz nieco mniejszy niż wierzch Miski na szczycie puddingu. Zważyć płytkę z 4 funtami konserw lub suszonej fasoli i schłodzić co najmniej 12 godzin i do 36 godzin.