Lemoniada Z Imbirem
Lemoniada z imbirem może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 109 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, wodę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Lemoniada Imbirowo-Herbaciana, Lemoniada Imbirowa, oraz Lemoniada Imbirowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1 szklankę wody i cukru w małym rondlu na średnim ogniu; gotować 5 minut lub aż cukier się rozpuści, mieszając trzepaczką.
Umieść imbir na podwójnej warstwie gazowej. Zebrać krawędzie gazę; związać bezpiecznie.
Woreczek z gazą umieścić w dużym dzbanku i dodać sok z cytryny.
Dodać mieszaninę cukru i pozostałe 5 szklanek wody do dzbanka, i dobrze wymieszać. Lemoniadę przechowywać w lodówce przez 2 godziny lub do czasu wystygnięcia. Wyrzucić worek z gazą.