Lemon Star Pękające Ciasteczka
Lemon Star pękające ciasteczka może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 42. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 57 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką sól, cukier, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Spróbuj Ciasteczka Lemon Nut Star, Ciasteczka Lemon Star, oraz Mięsiste Pękające Jelita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, skrobię kukurydzianą i sól przesiać w misce. W większej misce ubijaj 1/2 szklanki cukru cukierniczego z masłem za pomocą miksera elektrycznego, aż mieszanina będzie kremowa i wolna od grudek. Ubić ekstrakt z cytryny, a następnie wymieszać z mieszanką mąki, aby uzyskać gładkie ciasto. Schłodzić ciasto przez 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Wymieszać 1 szklankę cukru cukierniczego z napojem lemoniadowym wymieszać w plastikowej torbie na suwak. Zamknij zamek błyskawiczny i potrząśnij torebką, aby się zmiksować.
Zgarnij około 1 1/2 łyżeczki ciasta na ciastko i zwiń w kulki.
Umieść ciasteczka na nieczystych blachach do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciastka zostaną ustawione, około 20 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na arkuszach przez 2 minuty.
Upuść ciepłe ciastka do torebki z cukrem cytrynowym, około 5 lub 6 na raz, i wstrząśnij, aby pokryć mieszaniną. Otrząśnij nadmiar cukru i pozwól ciastkom zakończyć chłodzenie na stojakach z drutu. Gdy ostygnie, wstrząsnąć je w cukrze cytrynowym jeszcze raz.