Lemon Cooler Cream Cake

Lemon Cooler Cream Cake
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na deser, więc dać Lemon Cooler Cream Cake spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką mleko, galaretkę, ciasto cytrynowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Puszyste ciasto cytrynowo-rozmarynowe z lukrem cytrynowo-serowym, Meyer Lemon Snack Cake with Lemon Cream Cheese Frosting #SundaySupper, oraz Ciasto cytrynowo-jagodowe z lukrem cytrynowo-śmietankowym.

Instrukcje

1
Przygotować ciasto i piec zgodnie ze wskazówkami opakowania w naczyniu do pieczenia 9x13 cali. Widelcem, dziurki na całej górze ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Połącz 1 szklankę gorącej wody i 1 szklankę zimnej wody z jednym opakowaniem żelatyny cytrynowej. Mieszaj do rozpuszczenia żelatyny i wlej mieszaninę na ciasto. Schłodzić w lodówce, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Cytrynowymżelatyna O Smaku Cytrynowym
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
W dużej misce wymieszać mleko, pudding waniliowy wymieszać i pozostały pakiet żelatyny cytrynowej, aż do rozpuszczenia proszków. Złóż ubitą polewę i rozprowadź mieszaninę na cieście. Przechowywać w lodówce aż do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie żelatyny TruskawkowejOpakowanie żelatyny Truskawkowej
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
żelatyna O Smaku Cytrynowymżelatyna O Smaku Cytrynowym
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn