Lemon Cooler Cream Cake
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na deser, więc dać Lemon Cooler Cream Cake spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką mleko, galaretkę, ciasto cytrynowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Puszyste ciasto cytrynowo-rozmarynowe z lukrem cytrynowo-serowym, Meyer Lemon Snack Cake with Lemon Cream Cheese Frosting #SundaySupper, oraz Ciasto cytrynowo-jagodowe z lukrem cytrynowo-śmietankowym.
Instrukcje
Przygotować ciasto i piec zgodnie ze wskazówkami opakowania w naczyniu do pieczenia 9x13 cali. Widelcem, dziurki na całej górze ciasta.
Połącz 1 szklankę gorącej wody i 1 szklankę zimnej wody z jednym opakowaniem żelatyny cytrynowej. Mieszaj do rozpuszczenia żelatyny i wlej mieszaninę na ciasto. Schłodzić w lodówce, aż ostygnie.
W dużej misce wymieszać mleko, pudding waniliowy wymieszać i pozostały pakiet żelatyny cytrynowej, aż do rozpuszczenia proszków. Złóż ubitą polewę i rozprowadź mieszaninę na cieście. Przechowywać w lodówce aż do podania.