Lemon Angel Food Cake

Lemon Angel Food Cake
Lemon Angel Food Cake może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest idealny do Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę ciasto, sól koszerna, Skórka z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Lemon Angel Food Cake Filled with Lemon Curd and Fresh Raspberry, Lemon Angel Food Cake, oraz Lemon Angel Food Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Połączyć 1/2 szklanki cukru z mąką i przesiać razem 4 razy. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
4
Białka, sól i śmietanę z kamienia nazębnego umieścić w misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczki i ubijać na dużej prędkości, aż jajka osiągną średnio jędrne szczyty, około 1 minuty. Mikser na średniej prędkości, dodać pozostałe 1 1/2 szklanki cukru, posypując go na ubitych białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Trzepaczka przez kilka minut, aż będzie gęsta i błyszcząca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Ubij waniliową i cytrynową skórkę i kontynuuj ubijanie, aż będzie bardzo gęsta, około 1 minuty. Przesiać około 1/4 mieszanki mąki na białka i złożyć do ciasta za pomocą gumowej szpatułki. Kontynuuj dodawanie mąki przez czwarte przez przesiewanie i składanie, aż wszystko zostanie włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Wlać ciasto do nie rozgrzanej 10-calowej patelni rurowej, wygładzić wierzch i piec przez 35 do 40 minut, aż wróci do dotyku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Wyjmij ciasto z piekarnika i odwróć patelnię na regale chłodzącym, aż ostygnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn