Lekkie Warzywne Warstwy Sera
Lekkie warzywne warstwy sera mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 90 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz białka jaj, pieprz, cukinia, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Warstwy warzywno-serowe, Warstwy kiełbasy, warzyw i sera, oraz Warstwy Warzywne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania.
Dodaj margarynę i umieść na średnim ogniu, aż margaryna się roztopi.
Dodać szalotki i czosnek; saute do miękkości.
Dodać grzyby; saute 5 minut lub do miękkości.
Dodaj cukinię i zielony pieprz; saute 5 minut lub aż chrupiące-przetargu.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Połącz mleko, jajka, białka, pieprz i sól w dużej misce. Wymieszać mieszankę warzywną, kostki chleba i sery.
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia o wymiarach 13 x 9 x 2 cale pokrytego natryskiem do gotowania.
Piec, Odkryte, w 325 przez 50 do 60 minut lub aż lekko rumiane.
Pokroić w prostokąty i od razu podawać.