Layered Lima Bean Dip
Warstwowe Lima Bean Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka soli, ostry ser cheddar, Lima Bean mash, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jak gotować: Sigarillas (skrzydlata fasola), patani (Lima bean) i squash w mleku kokosowym, Dip Z Fasoli Lima, oraz Lima Bean Cassoulet dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć cienki sitko z siatki drucianej z 1 filtrem do kawy.
Umieścić sitko na misce; łyżka jogurtu do sitka. Przykryć jogurt folią i schłodzić 2 godziny.
W międzyczasie pokrój bagietkę na plasterki 1/4 cala i umieść na blasze do pieczenia. Lekko zalać 1 stronę chleba sprayem do gotowania i posypać pieprzem.
Piec w 350 przez 8 do 10 minut lub do tosty.
Łyżka jogurtu do miski, odrzucając napięty płyn. (Jogurt będzie gęsty.) Wymieszać z ogórkiem i solą.
Spread Lima Bean Mash na dnie 9-calowy talerz Deep-dish pie.
Rozprowadzić mieszaninę jogurtu na Mash fasoli lima. Top z serem, pomidorami i bekonem.
Podawać z kromkami chleba tostowego i różnymi kromkami warzyw.