Lasagne Z Grzybami Karczochowymi
Lasagne z grzybami karczochowymi może być tylko Śródziemnomorski przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Za $2.01 za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 22g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako niedrogie danie główne. Mieszanka mleka, masła, małych grzybów portobello i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać pieprz, możesz podążać za tym daniem głównym z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lasagne z karczochami i grzybami, Lasagne Grzybowo-Karczochowa, oraz Lasagne Z Kurczakiem, Karczochami I Grzybami dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°. Na dużej patelni podsmaż grzyby na maśle do miękkości.
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę.
Dodaj karczochy, wino, sól i pieprz; gotować na średnim ogniu, aż płyn odparuje.
Do sosu w dużym rondlu na średnim ogniu rozpuść masło. Mieszaj mąkę, aż będzie gładka; stopniowo dodawaj mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać 1 minutę lub do zgęstnienia. Dodaj parmezan i wino.
Rozłóż 1 szklankę sosu do natłuszczonego 13x9-in. naczynie do pieczenia.
Ułóż trzy makarony, 1-2 / 3 szklanki sosu, 1 szklankę mozzarelli i 1-1/3 szklanki mieszanki karczochów. Powtórz warstwy dwa razy.
Przykryj i piecz 45 minut.
Posyp pozostałym serem mozzarella.
Piec bez przykrycia 15-20 minut lub do stopienia sera.
Odstaw na 15 minut przed cięciem.